malinseder -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Heidu! En ganske god stund siden jeg har blogget nå. Men jeg skal prøve å starte på nytt, så glem alt jeg har sagt om planer osv. Men dere, der var skolen i gang! Vi begynte på mandag, og denne uka har gått så utrolig fort! Vi har jo begynt i 8'ende klasse, så alt er helt nytt. Ny skole, nye lærere, nye elever, nye bøker osv. Men det værste av alt: karakterer. Hva har dere gjort til nå, og hvilken klasse begynte du i? Kommenter! :)

Men i dette blogginlegget blir det da et lite tips for deg som ønsker ett eller annet godt og forfriskende å spise, men ikke så alt for usunt. For litt avslapningstid etter skolen for eksempel (som jeg bruker til å se på Gossip Girl). Yoghurt er i hvert fall tingen for deg. Men for å gjøre det enda litt bedre, og enda litt sunnere så kan du tilsette noe mer. (se under bildet)

Hvordan:

Finn en kopp/glass/skål og hell oppi ett/to små beger med vaniljeyoghurt (eller naturell yoghurt hvis du vil ha det enda sunnere). Jeg bruker en blanding av forskjellige frosne bær, men du kan bruke hva du vil. Hell litt av de frosne bærene oppi en blender eller bruk stavmikser e.l. Bland så mye du vil av det sammen med yoghurten. Til slutt liker jeg å ha litt havregryn i, men det velger du jo selv.

Tips: Det smaker best om du rører alt sammen


 

God helg! (Nyt den, for den varer ikke lenge...)

Hvilken klasse begynte du i?

 • 0


  Bilde fra Google

  Hei! Ville dele denne serien med dere før jeg legger meg. Sorry for dårlig med blogging i det siste, men har vært veldig mye greier med Mac'en, så jeg har bare kunne tatt bilder med mobilen og sånt... Men denne serien er i hvert fall UTROLIG bra! Den er syyykt spennende, elsker den. Har sett nesten alle episodene til nå. For deg som ikke har Netflix eller noe sånt så kan du se det gratis HER. Finnes mange sider du kan se det på, men jeg liker den siden best. Der er det også mange andre serier. Bare for å si ifra: Det kommer veldig mange pop-up vinduer! Så pass på så du ikke trykker på noe som kan gi deg virus. Jeg lukker alltid igjen pop-up vinduene før jeg ser på videoene. Bare husk at ting som blinker eller flytter seg på internett er ikke til å trykke på...

  Hvis du ikke liker den serien, så kan jeg anbefale (for jenter): New Girl, Gossip Girl, Greys Anatomy, Once upon A Time, og egentlig nesten alle som er på forsiden, HER.

  Har du noen serier å anbefale?

 • 1

  Heisann! Ville bare dele noen sanger som er heeeelt avhengighetsskapende!

   Bare noen sanger jeg har hekta på for øyeblikket. <3

  Noen sanger du har hekta på?

   

   

 • Malin Sederqvist

  Heidu! Jeg heter Malin, er 13 år og bor i den lille byen Sandefjord. På bloggen min blogger jeg om hverdagen min, mote, sminke og mer som interesserer meg og mange andre jenter. E-post: malinseder@hotmail.com instagram: malinsedeer kik: malinseder

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde