malinseder -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Heidu! Dette er ikke et sponset innlegg eller noe, men jeg ville bare dele det med dere. Nå er det opp til 70% salg på Junkyard.no, og her er noen av mine favoritter av det som er på salg:

Genser her

Lue / beanie her

Sko her


Cap her


Tank top her


Hoodie her

ALLE BILDER FRA JUNKYARD.NO

Nå vil jeg ikke lage innlegget noe lenger men er mange andre favoritter der. Den nederste genseren er min absolutte favoritt, selv om prisen er ganske høy. Den er satt ned fra kr 999,- til kr 500,- men den ser så deilig ut, hadde vært fin å ha nå til høsten og vinteren. Sorry for at innlegget kom ut så sent btw, skal sjerpe meg.

Har du funnet noen favoritter på junkyard? Hvilken ting av de over likte du best?

 • 1

  Heidu! Sitter og kikker på den kommende høstens trender, og når det gjelder klær og farger er høsten min favoritt-årstid. Tenkte jeg kunne dele litt bilder og lesestoff jeg har funnet. 


  Bilde fra kk.no

  Grunge, pasteller, grove materialer, ladylike og oversize. Ifølge KK er det de 5 hotteste trendene for høsten. 


  Bilde fra costume.no

  På Costume.no nevner de at traktorsåler er inn denne høsten. Hva er deres meninger om disse?

   

  Du kan lese mer om høst-moten på disse sidene: http://costume.no/ http://www.kk.no/ http://www.side2.no/catwalk/ (og fler)

  Hva synes du om årets høst trender?

 • Malin Sederqvist

  Heidu! Jeg heter Malin, er 13 år og bor i den lille byen Sandefjord. På bloggen min blogger jeg om hverdagen min, mote, sminke og mer som interesserer meg og mange andre jenter. E-post: malinseder@hotmail.com instagram: malinsedeer kik: malinseder

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde