malinseder -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Hei! God morgen! Liker egentlig ikke å stå opp så sent, men det skjedde bare. Så nå koser jeg meg med varme baguetter (hvis det kan kalles det).

 

Mmmm... Senere i dag skal vi ha en liten bursdagsfeiring for mamma, med kake og sånt. Det blir bra! :) Videoer er på vei!

Hva gjør du i dag?

 • 0

  Heihei! :) Lagde en trailer (bare for morroskyld) til videobloggen som snart kommer ut. Dag 1 / første episode kommer ut i morgen eller i nærheten av da.

   Hva synes du om videoen?

 • 0

  Overskriften rimte, hah. Sitter og ser på Life of Pi for andre gang, drikker Firefly og spiser gummigreier fra Haribo, nam!

  Haha, det ble hull på den plastikken utpå flaska.

  Blir en innkjøpsvideo senere! Også kommer jo video bloggen fra turen til Danmark og konserten! Håper det blir litt bedre med lesere nå som det blir flere videoer!

  KOMMER EN LIIITEN VIDEO I MORGEN! FØLG MED! :D

  Noe du vil jeg skal skrive mer/mindre om? Noe du vil endre med bloggen min? // hva gjør du i kveld?

 • 3

  Hei! Nå sitter jeg på senga med Mac'en i fanget og redigerer videoer fra Danmarksturen! Kjempe gøy å se på videoene, skulle ønske jeg kunne oppleve det igjen... Dag 1 er ca. ferdig nå, må bare spørre de andre jentene (Elise og Christiane) om de er fornøyd med den.

  Sminkefri uglyness //

  Har hatt en veldig lat morgen, har egentlig bare sitti her hele morgenen. Skal gå ut en tur etterpå, da! :)

  Vil du se på videoene når de kommer ut?

 • 0

  Hei! Sitter og ser på Senkveld i joggebukse og gomler i meg karamell... Haha. Noen andre som digger Bridgit Mendler? Hun var på Senkveld i stad, hun er så kul! Hah. Var i bursdag i dag, hadde det kjempe koselig!


  Har den ene katta mi ved siden av meg, utroolig søt han er! ^^
  Skrytebilde delux.

  Hatt en fin dag?

 • 0


  Bilde fra Google

  Hei! Ville dele denne serien med dere før jeg legger meg. Sorry for dårlig med blogging i det siste, men har vært veldig mye greier med Mac'en, så jeg har bare kunne tatt bilder med mobilen og sånt... Men denne serien er i hvert fall UTROLIG bra! Den er syyykt spennende, elsker den. Har sett nesten alle episodene til nå. For deg som ikke har Netflix eller noe sånt så kan du se det gratis HER. Finnes mange sider du kan se det på, men jeg liker den siden best. Der er det også mange andre serier. Bare for å si ifra: Det kommer veldig mange pop-up vinduer! Så pass på så du ikke trykker på noe som kan gi deg virus. Jeg lukker alltid igjen pop-up vinduene før jeg ser på videoene. Bare husk at ting som blinker eller flytter seg på internett er ikke til å trykke på...

  Hvis du ikke liker den serien, så kan jeg anbefale (for jenter): New Girl, Gossip Girl, Greys Anatomy, Once upon A Time, og egentlig nesten alle som er på forsiden, HER.

  Har du noen serier å anbefale?

 • 0

  Shattered / Astrid Smeplass //

  Elsker denne sangen! Hun er utroolig flink!

   

  Topp / Gina Tricot // Bukse / Kappahl //

  Sitter og hører på den nå, og koser meg i tøybukse. Tok fri fra skolen siden jeg ikke kom hjem før rundt 1 og sovnet ikke før 3...

  Ble du også overrasket når hun gikk ut av Idol?

 • 1

  Heisann! Grunnen til null blogging er pga null Internett på turen. Men nå fikk vi endelig Internett fordi vi sitter på et hotell. Det skjedde litt mye som vi ikke hadde sett for oss. Du kan se alt i videoen når jeg blir ferdig med den, men her er litt av det som har skjedd, da.

  Bildet sier jo litt. Vi måtte kjøre veldig lenge, og når vi først kom frem så var camping plassen stengt, og vi hadde allerede betalt for å være der. Men da måtte vi jo kjøre videre, og det var stengt over alt, men det var en parkeringsplass med strøm utenfor den ene campinga, så da sov vi der. Etterpå dro vi til byen og kjøpte noe, men det ble ikke mye, for vi fikk litt dårlig tid, siden vi tok feil buss osv...

  Noen bilder fra byen, tok flere bilder med kameraet, men blogger fra mobilen nå. Etterpå dro vi til Parken der konserten var! :D

  I taxien på vei til Parken

  Det var litt kø for å komme inn, kan man si!

  Sykt mye folk!

  Konserten var helt utrolig, selvom vi måtte vente på han i nesten fire timer... Omg, det var såååå braaaaa!!!

  Når vi var på vei hjem var det en plate på taket som løsnet og smacka mot vinduet sånn at det knuste litt. :o Så festa pappa der litt, men så begynte det å bråke noe sjukt også prøvde vi å feste puter i lukene på taket. Men så falt de ut også prøvde vi å teipe de på... Hahah.

  Hahhaha. Men ca en time etterpå fikk vi motorstopp, ble hentet av falk og endte opp på dette hotellet.

  Så fikk vi mat, for vi hadde jo nesten ikke spist noe på flere timer, og klokka var 12 på natta... Men nå må vi dra hjem! Legger ut videoene etter hvert, men blir nok noe blogging når jeg kommer hjem.

  Har du vert på Justin Bieber konsert?

 • 0

  Heisann! Nå er jeg hjemme etter en deilig joggetur - i regnet!

  Ble kliss våt i håret, på hele jakka, skoene og på buksa... Men jeg elsker regn for det! Det er så friskt og kaldt, perfekt vær å være ute i synes jeg! ^^

  // sko / Din Sko / kr 299,- //
  Hahah, se så fint det var med sokker opp over leggen! Huff. Buksa er for kort, og gidder ikke kjøpe treningstights før våren begynner ordentlig. Skoene er nye da, elsker de.

  Yay, prøve å ta hoppe bilde med mobil... :P

  Liker du å være ute i regnet?

 • 0  Heihei! Jeg skal jo liksom spise sunt, og holde meg unna godteri utenom helgene... Men jeg elsker butikker! Og i butikker er det gode ting... Og jeg liker gode ting. Haha. Så da ble det vaniljepudding med bringebærsaus til dessert. Det var jo godt da! Ellers har jeg vært på skolen og hatt enda en irriterende dag med læreren gruppa mi har hatt siden andre klasse. Ahh, hun er så... Blæ. Gleder meg til å begynne på ungdomskolen og få nye lærere. 

  Har du også en irriterende lærer?

 • 0

  Heisann! Nå er jeg hjemme i Sandefjord etter en helg i Oslo. I et tidligere innlegg postet jeg at jeg spiste Yan Yan / Pocky... Men her kommer det enda ett! Jeg mener... Når man bor i Sandefjord og ikke kan kjøpe Pocky noe sted, da må man jo kjøpe det der de har det?! Det er jo så godt! Hah...


  Namnam <3


  Halvt and.

  Hva gjorde du i helgen?

 • 1

  Heisann! Ville bare dele noen sanger som er heeeelt avhengighetsskapende!

   Bare noen sanger jeg har hekta på for øyeblikket. <3

  Noen sanger du har hekta på?

   

   

 • 0


  Yan Yan (Pocky) / Neo Tokyo //

  Heisann! Nå sitter jeg med kusinene mine og koser meg! Sminker oss som fjortiser og liker livet, rett og slett!

  Hva har du gjort/skal du i helgen?

 • 0

  Heisann! Var i byen med Elise i dag for å kjøpe en gave til kusina mi, som jeg skal besøke i Oslo i morgen. Har skjedd litt i det siste, så tenkte jeg bare skulle kjøpe en liten gave til henne da. Kjøpte en kopp som jeg fylte med sjokolade og godteri, og pyntet med en søt teip rundt. Så kjøpte jeg en skrivebok som jeg skrev en hilsen i. Boka var veldig søt, med sånne litt "gammeldagse" ark. Måtte hente bilder på nettsiden dems, for jeg glemte å ta bilder før jeg pakka det inn.  Kopp / salg HER                                         Notatbok / HER


  Jakke / Gina Tricot // Støvler / Økonomisko (tror jeg) //

  Har du kjøpt noe fint på Kremmerhuset i det siste? (Kommenterer tilbake) 

 • 0


  Sjal / Glitter // Genser / BikBok // Bukse / Kappahl //

  Bare å kommentere, så kommenterer jeg tilbake! :)

 • 2

  Heisann! Da var jeg hjemme fra stallen og sliten etter en litt ukontrollert ridetur... hehe.. Men her er antrekket mitt i dag, da!

  Sjal /  Glitter // Topp / H&M // Cardigan? / H&M // Armbånd / JC // Bukse / Kappahl? //

  Og her la jeg meg for å sove på huska i friminuttet. ^^)

  Og forresten: Det er 10 dager til Justin Bieber konserten! Da er det altså 9 dager til vi drar til Danmark. Da skal jeg jo videoblogge om det vi gjør! ^^ Første videoen blir 18 April tror jeg, der jeg kommer til å fortelle litt, og filme ting jeg skal pakke med meg. :)

  Hva har du gjort i dag? Skal du på Justin Bieber konsert?

 • 2
  God morgen! Nå skal jeg snart på skolen og ha sykkeldag eller noe sånt... slit!


  Sorry for dårlig kvalitet.

  Hva skal du i dag? 

 • 1  Bukse / ? // T-skjorte / Gina Tricot // Armbånd / JC / kr 10,- pr stk (var på salg, tror jeg) //

  Heisann! Da var jeg hjemme, skal snart spise middag. Sitter og hører på musikk, prøver å velge ut hvilken sang jeg skal synge på sommeravslutningen... Tror jeg lager en video med svar på de spørsmålene jeg har fått til nå, er ikke mange, og tror alle er fra samme person, men jaja... Det er gøy med videoer, da! 

  Hva synes du? Hva gjør du i dag?

  |Rock on | Malin| <3

 • 1

  Hei! Andre innlegg i dag... Ville bare vise venninna mi (Josefine) sitt antrekk. ^^ Kunne ikke dele mitt, siden jeg ikke hadde noen tørre OG fine klær, så jeg endte opp i en bukse som jeg egentlig ikke liker og en hettegenser. Heh...


  Genser / H&M / kr 200,- // Skjorte / H&M / kr 149,- // Bukse / Dr. Denim / kr 400,- // Sko / Converse / kr 700,- (?) //

  Elsker stilen hennes. <3 Men nå er det lekser på planen!

  Hva synes du?

  |Rock on | Malin| <3

 • 0

  Heisann! Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder fra dagen min! Tok bilder med iPhonen, men når som det er så lyst så blir det ganske bra bilder. Kameraet på iPhone 5 er jo ganske bra uansett. Så her er en del bilder fra dagen min! ^^


  Meg og Jossi, bestien miin! ^^ <3


  Hihi, ikke mobb. Barneskolen er bra greier. ^^ Jeg er veldig fotogen når jeg hopper med vind i trynet...


  Tihi. ^^ Vi er glad i hverandre vi. <3


  Så var det meg på fineste hesten. <3 Likte det bildet til høyre, da. Hadde med meg fotografen min (pappa, haha) som var så flink og tok bilder. ^^

  Håper du likte bildene. Kommer litt flere "interessante" innlegg senere (håper jeg). Haha... Jaja. Beklager ugjevne størrelser, måtte klippe bildene og sånt, og da ble det ikke helt likt kan man si... Yeye, sånn er livet.

  Hva har du gjort i dag?

  |Rock on || Malin | <3 

 • 2

  Heisann! Det her er ikke en spørsmålsrunde, men hvis du har spørsmål, så kommenter på dette innlegget. :) Får jeg flere spørsmål lager jeg en video hvor jeg svarer, blir det 1 - 4 spørsmål svarer jeg i et innlegg. :) Dette innlegget kommer til å stå åpent hele tiden, så du kan spørre når du vil. ;) Svarer når jeg har tid. :)

 • 0

   

  Heisann. Tenkte jeg bare skulle skrive et innlegg om meg og bloggen, siden den er helt ny. Er jo fint å bli introdusert, så kanskje du finner ut at du har lyst til å lese videre på denne bloggen? Navnet er da Malin, jeg er 12 år gammel, går i syvende klasse, blir 13 i august og begynner på ungdomskolen til høsten. Interessene mine er for tiden å ri, synge, spille gitar, skrive og trene. Jeg har ridd i snart tre år. Jeg gikk på rideskole i litt over to år, før jeg begynte som forrytter til en kjempefin hest i fjor høst. Jeg drømmer om å kunne holde på med hest resten av livet, da. :) Jeg synger hjemme hver dag, men har aldri hatt sangtimer. De eneste gangene jeg har stått på en scene og sunget er på avslutninger, men fortsatt så elsker jeg å synge. Jeg spiller også gitar, og har gått på gitarkurs en stund, før jeg sluttet for litt siden. Liker også å skrive historier, fortellinger og dikt, pluss at jeg liker å blogge. Har hatt noen blogger før også, som jeg ikke kan si har vært veldig bra... Jaja, får håpe denne går bedre! Så har jeg også begynt å trene i det siste, noe jeg kommer til å blogge en del om.

  Jeg kommer til å blogge om det meste som fyller dagene mine, men jeg vil også publisere antrekk, sminkevideoer og mye andre jentegreier. Jeg skal også på Justin Bieber konsert i Danmark med to venninner 20 april, noe jeg skal filme og blogge mye om. Skal også flytte en eller annen gang i fremtiden, noe jeg tror jeg vil blogge om. Også begynner jeg jo på ungdomskolen til høsten! Det er jo en stor forandring fra barneskolen. Det er også noe jeg kommer til å skrive om. Håper du vil begynne å lese den da! :)

  Kontakt meg: malinseder@hotmail.com  ||  Instagram: malinsedeer || Kik: malinseder || Snapchat: malinseder ||

  || Rock on | Malin ||

 • Malin Sederqvist

  Heidu! Jeg heter Malin, er 13 år og bor i den lille byen Sandefjord. På bloggen min blogger jeg om hverdagen min, mote, sminke og mer som interesserer meg og mange andre jenter. E-post: malinseder@hotmail.com instagram: malinsedeer kik: malinseder

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde