malinseder -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

... enn en kopp varm te og kake en lørdags morgen? Ikke vet jeg, men jeg nyter det i hvert fall! Men, høsten begynner jo å nærme seg, og jeg er allerede i gang med forskjølelse. En boks med Kleenex, et varmt teppe og litt varm te med honning er alt jeg trenger for å føle meg bedre.

Hva gjør du for å føle deg bedre når du er syk? :)

 • 0

  Hei! Ah, tror ikke vi i Sandefjord var de eneste som var heldig med været forrige helg, på og etter 17 mai. Sorry for null blogging på en stund, ble syk og hadde ikke blogglyst. Kommer sikkert bilder fra 17 mai snart. Men ville bare dele et sommerbilde som absolutt beviser at det begynner å bli sommer nå! Dette var på lørdag, da... Så kom regnet, og nå virker det som sola kommer igjen! Hvem vet? Været er helt uforutsigbart i hvert fall!

  Føltes virkelig som vi var i en film den lørdagen! ?? Så kom hosten, snufsingen, slappheten og feberen. Æsj. ?? Jaja, det er sånn ca over nå! Bare hosten forsvinner!

  Har du fått sommerfølelsen enda?

 • 1

  Hei! Ville bare slenge ut et innlegg før jeg drar på skolen. Det er onsdag, og vi skal egentlig ha gym, men så hørte jeg i går at vi ikke skal ha gym men lære linedance... Hahah, det blir jo gøy!


  Var ute på tur med pappa og tok bilder i går, legger ut flere senere. Lager kanskje header med de. ^^

  Hva skal du gjøre på skolen i dag?

 • 0

  Hei! Har blogget alt for lite i det siste, og lesertallet har sunket veldig. Nå sitter jeg i sofaen og ser på AFV, men tror jeg skal se på Pretty Little Liars etterpå. Ville bare dele den sommerfølelsen jeg fikk nå. Har fri fra skolen, og etter frokosten (som var varme baguetter) gikk en kald kroneis ned og ga meg følelsen av sommerferie.
  Har veldig stygge negler nå, håper å få gjort noe med de i løpet av helgen. Skal også kjøpe 17. Mai antrekk snart, og skal kanskje til Oslo i helgen. :)

  Har du fått følelsen av sommer enda? 

 • 0

  Hei! Endelig kom lørdagen jeg har ventet på siden mandag! Haha.. Latskapen tar over og hele morgenen er blitt tilbrakt i sofaen med kosebukse på, med sjokolade lett tilgjengelig ved siden av meg. Klarte å reise meg opp i stad for å gå ut og ta et bilde, men nå sitter jeg her igjen. Tenker jeg skal ta en tur ut senere i dag. Får også litt morgentrim nå som jeg har ventet til mobilen er på 1% og må løpe til laderen...


  Det ble veldig kaldt å stå sånn etter hvert, blåste litt, som du kanskje ser på håret... heh.   Ingenting slår sjokolade. Utenom en maskin som henter drikke når du er tørst, for jeg kjenner jeg kunne trengt det nå...

  Jaja, får vel bare innrømme at jeg er utrolig lat. Jeg er også litt flink til å utsette ting. Men, har i hvert fall fått lagt ut innkjøpsvideoen, også må jeg bare vise videoene fra Danmark til jentene før jeg legger de ut. I går kveld bestilte jeg også to deksler til mobilen, legger ut et innlegg om de når de kommer (forventet 10 - 20 dager, blæ). Er jeg den eneste som synes det er så gøy å bestille ting på nettet? ^^)

  Hva har du gjort til nå?

   

 • 0

  Hei! Har tenkt hver dag "Åh, nå må jeg legge ut et blogg innlegg" men det har visst aldri skjedd! Så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut litt bilder fra de siste dagene som jeg ikke har blogget. Blir litt instagram bilder og sånt, så ikke forvent beste kvalitet. :P


  Klar for stallen (onsdag)

  Skittene ridesko...

  Se så fint bilde det ble! :) (er ikke den hesten jeg rir)

  Fikk et perfekt bilde i stallen! <3

  Dagen etter var jeg hos Josefine, men tok ikke noen bilder av det. :P

  Her kjedet jeg meg på skolen, gjemte mobilen i penalet og satt på mobilen i timen, haha. Så var jeg i byen og kjøpte bukser, så var jeg så heldig at jeg hadde penger igjen, så jeg kjøpte iiis! ^^

  Nå er jeg hos farfar og skal snart hjem til pappa. :)

  Kommer snart innkjøpsvideo, stay tuned!

  Hva har du gjort de siste dagene? :)

 • 1

  Hei! God morgen! Liker egentlig ikke å stå opp så sent, men det skjedde bare. Så nå koser jeg meg med varme baguetter (hvis det kan kalles det).

   

  Mmmm... Senere i dag skal vi ha en liten bursdagsfeiring for mamma, med kake og sånt. Det blir bra! :) Videoer er på vei!

  Hva gjør du i dag?

 • 0

  Overskriften rimte, hah. Sitter og ser på Life of Pi for andre gang, drikker Firefly og spiser gummigreier fra Haribo, nam!

  Haha, det ble hull på den plastikken utpå flaska.

  Blir en innkjøpsvideo senere! Også kommer jo video bloggen fra turen til Danmark og konserten! Håper det blir litt bedre med lesere nå som det blir flere videoer!

  KOMMER EN LIIITEN VIDEO I MORGEN! FØLG MED! :D

  Noe du vil jeg skal skrive mer/mindre om? Noe du vil endre med bloggen min? // hva gjør du i kveld?

 • 0

  Hei! Sitter og ser på Senkveld i joggebukse og gomler i meg karamell... Haha. Noen andre som digger Bridgit Mendler? Hun var på Senkveld i stad, hun er så kul! Hah. Var i bursdag i dag, hadde det kjempe koselig!


  Har den ene katta mi ved siden av meg, utroolig søt han er! ^^
  Skrytebilde delux.

  Hatt en fin dag?

 • 0

  Heisann! Nå er jeg hjemme etter en deilig joggetur - i regnet!

  Ble kliss våt i håret, på hele jakka, skoene og på buksa... Men jeg elsker regn for det! Det er så friskt og kaldt, perfekt vær å være ute i synes jeg! ^^

  // sko / Din Sko / kr 299,- //
  Hahah, se så fint det var med sokker opp over leggen! Huff. Buksa er for kort, og gidder ikke kjøpe treningstights før våren begynner ordentlig. Skoene er nye da, elsker de.

  Yay, prøve å ta hoppe bilde med mobil... :P

  Liker du å være ute i regnet?

 • 0  Heihei! Jeg skal jo liksom spise sunt, og holde meg unna godteri utenom helgene... Men jeg elsker butikker! Og i butikker er det gode ting... Og jeg liker gode ting. Haha. Så da ble det vaniljepudding med bringebærsaus til dessert. Det var jo godt da! Ellers har jeg vært på skolen og hatt enda en irriterende dag med læreren gruppa mi har hatt siden andre klasse. Ahh, hun er så... Blæ. Gleder meg til å begynne på ungdomskolen og få nye lærere. 

  Har du også en irriterende lærer?

 • 0

  Heisann! Nå er jeg hjemme i Sandefjord etter en helg i Oslo. I et tidligere innlegg postet jeg at jeg spiste Yan Yan / Pocky... Men her kommer det enda ett! Jeg mener... Når man bor i Sandefjord og ikke kan kjøpe Pocky noe sted, da må man jo kjøpe det der de har det?! Det er jo så godt! Hah...


  Namnam <3


  Halvt and.

  Hva gjorde du i helgen?

 • 0


  Yan Yan (Pocky) / Neo Tokyo //

  Heisann! Nå sitter jeg med kusinene mine og koser meg! Sminker oss som fjortiser og liker livet, rett og slett!

  Hva har du gjort/skal du i helgen?

 • 2
  God morgen! Nå skal jeg snart på skolen og ha sykkeldag eller noe sånt... slit!


  Sorry for dårlig kvalitet.

  Hva skal du i dag? 

 • 1

  Hei! Andre innlegg i dag... Ville bare vise venninna mi (Josefine) sitt antrekk. ^^ Kunne ikke dele mitt, siden jeg ikke hadde noen tørre OG fine klær, så jeg endte opp i en bukse som jeg egentlig ikke liker og en hettegenser. Heh...


  Genser / H&M / kr 200,- // Skjorte / H&M / kr 149,- // Bukse / Dr. Denim / kr 400,- // Sko / Converse / kr 700,- (?) //

  Elsker stilen hennes. <3 Men nå er det lekser på planen!

  Hva synes du?

  |Rock on | Malin| <3

 • 0

  Heisann! Tenkte jeg kunne vise dere noen bilder fra dagen min! Tok bilder med iPhonen, men når som det er så lyst så blir det ganske bra bilder. Kameraet på iPhone 5 er jo ganske bra uansett. Så her er en del bilder fra dagen min! ^^


  Meg og Jossi, bestien miin! ^^ <3


  Hihi, ikke mobb. Barneskolen er bra greier. ^^ Jeg er veldig fotogen når jeg hopper med vind i trynet...


  Tihi. ^^ Vi er glad i hverandre vi. <3


  Så var det meg på fineste hesten. <3 Likte det bildet til høyre, da. Hadde med meg fotografen min (pappa, haha) som var så flink og tok bilder. ^^

  Håper du likte bildene. Kommer litt flere "interessante" innlegg senere (håper jeg). Haha... Jaja. Beklager ugjevne størrelser, måtte klippe bildene og sånt, og da ble det ikke helt likt kan man si... Yeye, sånn er livet.

  Hva har du gjort i dag?

  |Rock on || Malin | <3 

 • Malin Sederqvist

  Heidu! Jeg heter Malin, er 13 år og bor i den lille byen Sandefjord. På bloggen min blogger jeg om hverdagen min, mote, sminke og mer som interesserer meg og mange andre jenter. E-post: malinseder@hotmail.com instagram: malinsedeer kik: malinseder

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde