malinseder -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Haha, tror jeg hadde glemt bloggen min eller noe. Jeg skal prøve å få blogget litt fra sommeren og skolestart, kanskje begynne med noen videoer og sånt. Tenker på en sommer sminkevideo. Håper jeg er tilbake igjen nå da.

Så gøy å kunne ta sommerbilder, blir så glad av de. Sminkevideo, ferieoppdatering og mer er i ventet (håper jeg!)

// Malin

 • 3

  Hei! Nå sitter jeg på senga med Mac'en i fanget og redigerer videoer fra Danmarksturen! Kjempe gøy å se på videoene, skulle ønske jeg kunne oppleve det igjen... Dag 1 er ca. ferdig nå, må bare spørre de andre jentene (Elise og Christiane) om de er fornøyd med den.

  Sminkefri uglyness //

  Har hatt en veldig lat morgen, har egentlig bare sitti her hele morgenen. Skal gå ut en tur etterpå, da! :)

  Vil du se på videoene når de kommer ut?

 • 1

  Heisann! Grunnen til null blogging er pga null Internett på turen. Men nå fikk vi endelig Internett fordi vi sitter på et hotell. Det skjedde litt mye som vi ikke hadde sett for oss. Du kan se alt i videoen når jeg blir ferdig med den, men her er litt av det som har skjedd, da.

  Bildet sier jo litt. Vi måtte kjøre veldig lenge, og når vi først kom frem så var camping plassen stengt, og vi hadde allerede betalt for å være der. Men da måtte vi jo kjøre videre, og det var stengt over alt, men det var en parkeringsplass med strøm utenfor den ene campinga, så da sov vi der. Etterpå dro vi til byen og kjøpte noe, men det ble ikke mye, for vi fikk litt dårlig tid, siden vi tok feil buss osv...

  Noen bilder fra byen, tok flere bilder med kameraet, men blogger fra mobilen nå. Etterpå dro vi til Parken der konserten var! :D

  I taxien på vei til Parken

  Det var litt kø for å komme inn, kan man si!

  Sykt mye folk!

  Konserten var helt utrolig, selvom vi måtte vente på han i nesten fire timer... Omg, det var såååå braaaaa!!!

  Når vi var på vei hjem var det en plate på taket som løsnet og smacka mot vinduet sånn at det knuste litt. :o Så festa pappa der litt, men så begynte det å bråke noe sjukt også prøvde vi å feste puter i lukene på taket. Men så falt de ut også prøvde vi å teipe de på... Hahah.

  Hahhaha. Men ca en time etterpå fikk vi motorstopp, ble hentet av falk og endte opp på dette hotellet.

  Så fikk vi mat, for vi hadde jo nesten ikke spist noe på flere timer, og klokka var 12 på natta... Men nå må vi dra hjem! Legger ut videoene etter hvert, men blir nok noe blogging når jeg kommer hjem.

  Har du vert på Justin Bieber konsert?

 • 2

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Malin Sederqvist

  Heidu! Jeg heter Malin, er 13 år og bor i den lille byen Sandefjord. På bloggen min blogger jeg om hverdagen min, mote, sminke og mer som interesserer meg og mange andre jenter. E-post: malinseder@hotmail.com instagram: malinsedeer kik: malinseder

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde