Et sunt lite tips (malinseder)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Et sunt lite tips

Heidu! En ganske god stund siden jeg har blogget nå. Men jeg skal prøve å starte på nytt, så glem alt jeg har sagt om planer osv. Men dere, der var skolen i gang! Vi begynte på mandag, og denne uka har gått så utrolig fort! Vi har jo begynt i 8'ende klasse, så alt er helt nytt. Ny skole, nye lærere, nye elever, nye bøker osv. Men det værste av alt: karakterer. Hva har dere gjort til nå, og hvilken klasse begynte du i? Kommenter! :)

Men i dette blogginlegget blir det da et lite tips for deg som ønsker ett eller annet godt og forfriskende å spise, men ikke så alt for usunt. For litt avslapningstid etter skolen for eksempel (som jeg bruker til å se på Gossip Girl). Yoghurt er i hvert fall tingen for deg. Men for å gjøre det enda litt bedre, og enda litt sunnere så kan du tilsette noe mer. (se under bildet)

Hvordan:

Finn en kopp/glass/skål og hell oppi ett/to små beger med vaniljeyoghurt (eller naturell yoghurt hvis du vil ha det enda sunnere). Jeg bruker en blanding av forskjellige frosne bær, men du kan bruke hva du vil. Hell litt av de frosne bærene oppi en blender eller bruk stavmikser e.l. Bland så mye du vil av det sammen med yoghurten. Til slutt liker jeg å ha litt havregryn i, men det velger du jo selv.

Tips: Det smaker best om du rører alt sammen


 

God helg! (Nyt den, for den varer ikke lenge...)

Hvilken klasse begynte du i?


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malin Sederqvist

  Heidu! Jeg heter Malin, er 13 år og bor i den lille byen Sandefjord. På bloggen min blogger jeg om hverdagen min, mote, sminke og mer som interesserer meg og mange andre jenter. E-post: malinseder@hotmail.com instagram: malinsedeer kik: malinseder

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde