Handelens dag / innkjøp (malinseder)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Handelens dag / innkjøp

Heisann. Nå er jeg hjemme etter en slitsom men gøy dag i byen. Det var handelens dag her i sandefjord i dag, så det var fullt av folk og boder med masse forskjellig, i hele byen. Selvom det var salg nesten over alt, klarte jeg på en måte ikke å finne så mye ting jeg ville ha, som var på salg. Tenkte jeg kom til å kjøpe mye, men endte opp med fire poser og litt penger igjen i lommeboka.


(Glemte den ene posen på bildet)

Bik Bok


Lys beige topp // Bik Bok // 20% av kr 99,- // Jeg er allerede glad i denne toppen. Den er i et veldig mykt og tynt stoff, perfekt for sommeren.

Vero Moda


Mørk dongerijakke // Vero Moda // 20% / 30% av kr 239,- // Jeg klarte å ta med meg venninnen min sin pose hjem, og hun tok med min, så da måtte jeg bare finne noen bilder på nettet. Vet ikke om det er akkurat denne, men er ganske sikker. Den er i hvert fall veldig fin, og sitter fint både åpen og lukket. Fin til kjørlige sommerdager, og kan egentlig brukes året rundt. Den er veldig behagelig å gå med også.

Cubus


Sol olje SPF 15 // Piz Buin (Cubus) // 25% av kr 185,- (kr 139,-) // Jeg prøvde denne av en venninne når vi var på stranda, og jeg likte den veldig godt. Den gir fin brunfarge, som jeg håper på å få i løpet av ferien.

Ark og Norli (trengte skoleting)


Lite skinnpennal // Ark // kr 69,- (tror jeg) // Dette er et veldig lite pennal, med plass til det mest nødvendige. Jeg har funnet ut at det er lettest å holde styr på blyanter, penner og viskelær hvis man har de for seg selv. Forrige skoleår klarte jeg alltid å rote bort blyantene mine, men nå skal jeg nok klare å holde styr på dem.


Blyantspisser // Norli // Penn // Ark // kr 99,- // Tusj // Ark // Trykkeblyant // Ark // kr 29,- // Bly // Ark // kr 20,- // Der det ikke står pris er jeg ikke sikker på hvor mye de koster, for jeg har mistet kvitteringen. Blyantspisseren er veldig bra, og jeg er jo veldig glad i rosa så den passet fint til meg. Pennen er dyr, ja, men den er utrolig god å skrive med. Tusjen er en helt vanlig svart tusj, med tynn tupp. Trykkeblyanten er veldig smart å ha! Du trenger ikke spisse den, og tuppen er alltid tynn. Blyet hører til, og det var jo fin farge på de også, heh.

Det var egentlig alt jeg kjøpte. Kommer med en ferieoppdatering i morgen. Redigerer sminkevideoen. Lyset ble veldig rart så jeg vurderer å filme den på nytt..

Har du kjøpt noe i det siste? Noen tips til hva som er lurt å kjøpe inn til ungdomskolen? 

  • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malin Sederqvist

  Heidu! Jeg heter Malin, er 13 år og bor i den lille byen Sandefjord. På bloggen min blogger jeg om hverdagen min, mote, sminke og mer som interesserer meg og mange andre jenter. E-post: malinseder@hotmail.com instagram: malinsedeer kik: malinseder

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde